Ja men låt att homosexuella män bestämma kvinnoidealt... skitsmart

Faktum är att vi är mer matberoende än vi tror. Många säger att de inte bryr sig men sekunden de går upp ett gram och jeansen börjar strama lite så kommer morötterna fram och chokladen blir stenad och dränkt i dammen.
Vi är så matade med mirakelkurer att vi har slutit titta på den allmäna livsstilen som faktiskt är grunden till den prekära situationen många finner sig i.
Jag utger mig inte för att vara en allvetande guru (jo okej ibland då) men har man gjort en viktminskning på 7 kilo på fel väg. Gått upp tre gånger så mycket och sen gått ner 17 kilo på rätt sätt och hållt i vikten i ett år borde man väl veta någonting eller? Om inte annat vet jag något som inte funkar...
och det är allt skitsnack om MIRKELKURER. Tyvärr det är lika verkligt som jultomten, tandfeén och ideen om att dietglass är gott.
Ät grapefrukt till frukost, åt algtabletter, äppelvinägertabletter och alla andra tabletter man kan tänka sig.. för att inte tala om de jävla "rensningskurerna". Ät bara frukt i tre veckor och gå ner ton i vattenvikt om du orkar hålla i det och om du inte orkar hålla i det så kommer det sluta med en panikätning av allt med kolhydrater och protein och fett som finns. Det är i samma grad som när boxare vattenbantar för att klara invägningen sen hetsäter de för att ha någon energi till själva fighten. De kan gå upp ca 5 kilo på tre timmar för att de hetsäter i den månen.
De som läser de här som någonsin bantat och anser sig ha "anorexia"... har ni sett en person som har riktiga ätstörningar? En person som inte bara tycker att det är lite jobbigt med det där vecket på magen som blir när man böjer sig fram utan istället slutar äta i fyra dagar helt och hållet bara för att de ser hur huden vekar sig när de nuddar tårna med händerna? Har du sett en person som följt varenda jävla bantningskur som finns? En person som inte ätit fett de senaste 15 åren och är därför precis så där smal som tidningarna säger att man ska vara och försöker förklara hur man blir. Det är SKITSNACK. Det är en filosofi som bygger inte på att få ett långt och lyckligt liv utan på att bryta ner kroppen till den punkten att den verkliga omvärlden kommer vilja lägga en på psyket och "modevärlden", som styrs av homosexuella män som bantar ner sina modeller tills de ser ut som prepubertala pojkar, tycker du är alldeles "fabulös".
Det har alltid varit känt vad som gäller för att komma i ordning med vikten. Ät bra MAT och rör på dig. Jag prövade.. det var inte lätt och det gick inte snabbt... det gick ASLÅNGSAMT men här sitter jag nu 17 kilo senare. En vikt som har hållt sig... trots att jag både äter chips och godis någon gång ibland. Problemet är inte okunskap det är den frustration som ligger bakom. Den naiva medialt framkallade bilden av att det går att "fixa"... Sluta tro att det finns ett enkelt "quickfix" och fatta att flabben på magen försvinner när du slutar köpa hem chips och börjar äta ordentlig mat och får röven ur soffan ibland.

// Bex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0